Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bodrumda Yangın : Bodrum Da Yangin Son Dakika Haberleri - 9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl’de iki aile arasında kavga:

Bodrumda Yangın : Bodrum Da Yangin Son Dakika Haberleri - 9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga:. Isimli şahsın ikametinde ve aracında arama yapıldı. Alevler, itfaiye ve mahalleli tarafından söndürüldü. 9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga: Jun 11, 2021 · bodrum bahçelievler mahallesinde bir şahsın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum

Jun 15, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesi göktepe mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Alevler, itfaiye ve mahalleli tarafından söndürüldü. 1 ölü, 1 yaralı 5 tokat'ta silahlı kavga: Isimli şahsın ikametinde ve aracında arama yapıldı. Olay, geçen hafta koyunbaba mahallesi'nde meydana geldi.

0jyni9nucehckm
0jyni9nucehckm from i4.hurimg.com
9 yaralı 6 annesinin boğazını kesti, 'çok iyiyim' dedi 7 Jun 23, 2021 · bodrum'da her şey ateş pahası ama su yok!tatilci isyan bayrağı açtı tatilin gözde adresi bodrum, doldu taştı. Isimli mahalle sakini gümüşkaya jandarma karakol komutanlığı'na müracaat etti. Muğla i̇l jandarma komutanlığı bodrum i̇lçe jandarma ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, bodrum i̇lçesi bahçelievler mahallesinde ikamet eden m.b. 1 ölü, 1 yaralı 5 tokat'ta silahlı kavga: Dumanlar, bodrum'un her köşesinden görüldü. 9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga: Jun 11, 2021 · bodrum bahçelievler mahallesinde bir şahsın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Jun 21, 2021 · geri dönüşüm tesisinde yangın söndürüldü 2 bayram yolunda feci kaza:

Denizanasına temas eden bir kişi yaralandı. Dumanlar, bodrum'un her köşesinden görüldü. 9 yaralı 6 annesinin boğazını kesti, 'çok iyiyim' dedi 7 Jun 16, 2021 · merve özbey, deha bilimlier ve rubato yaz sezonu için anlaşmalarını yaptı. Isimli mahalle sakini gümüşkaya jandarma karakol komutanlığı'na müracaat etti. 1 ölü, 1 yaralı 5 tokat'ta silahlı kavga: Isimli şahsın ikametinde ve aracında arama yapıldı. Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaklaşık 5 kiloluk zehirli denizanası sahile vurdu. 9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga: Jun 23, 2021 · bodrum'da her şey ateş pahası ama su yok!tatilci isyan bayrağı açtı tatilin gözde adresi bodrum, doldu taştı. Jun 15, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesi göktepe mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yerleşim yerlerine yakın bir bölgedeki otluk ve makilik alanda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Alevler, itfaiye ve mahalleli tarafından söndürüldü.

Alevler, itfaiye ve mahalleli tarafından söndürüldü. Jun 15, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesi göktepe mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Dumanlar, bodrum'un her köşesinden görüldü. Jun 23, 2021 · bodrum'da her şey ateş pahası ama su yok!tatilci isyan bayrağı açtı tatilin gözde adresi bodrum, doldu taştı. Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum

Son Dakika Haberleri Bodrum Daki Makilik Alanda Cikan Yangin Sondurulemedi
Son Dakika Haberleri Bodrum Daki Makilik Alanda Cikan Yangin Sondurulemedi from cdn.karar.com
Jun 16, 2021 · merve özbey, deha bilimlier ve rubato yaz sezonu için anlaşmalarını yaptı. Jun 11, 2021 · bodrum bahçelievler mahallesinde bir şahsın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. 9 yaralı 6 annesinin boğazını kesti, 'çok iyiyim' dedi 7 Isimli şahsın ikametinde ve aracında arama yapıldı. 1 ölü, 1 yaralı 5 tokat'ta silahlı kavga: Dumanlar, bodrum'un her köşesinden görüldü. Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum Denizanasına temas eden bir kişi yaralandı.

Denizanasına temas eden bir kişi yaralandı.

9 yaralı 6 annesinin boğazını kesti, 'çok iyiyim' dedi 7 Fiyatlar da beklendiği gibi ikiye üçe katlandı. 9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga: Jun 25, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaşlı bir kadını kandırıp 2 bin 600 tl parasını alan şahıslar, jandarma ekiplerince yakalandı. Jun 23, 2021 · bodrum'da her şey ateş pahası ama su yok!tatilci isyan bayrağı açtı tatilin gözde adresi bodrum, doldu taştı. Isimli mahalle sakini gümüşkaya jandarma karakol komutanlığı'na müracaat etti. Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum Olay, geçen hafta koyunbaba mahallesi'nde meydana geldi. Alevler, itfaiye ve mahalleli tarafından söndürüldü. Jun 11, 2021 · bodrum bahçelievler mahallesinde bir şahsın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaklaşık 5 kiloluk zehirli denizanası sahile vurdu. Jun 16, 2021 · merve özbey, deha bilimlier ve rubato yaz sezonu için anlaşmalarını yaptı. Jun 15, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesi göktepe mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otluk ve makilik alanda yangın çıktı.

Denizanasına temas eden bir kişi yaralandı. Jun 25, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaşlı bir kadını kandırıp 2 bin 600 tl parasını alan şahıslar, jandarma ekiplerince yakalandı. 1 ölü, 1 yaralı 5 tokat'ta silahlı kavga: 9 yaralı 6 annesinin boğazını kesti, 'çok iyiyim' dedi 7 Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaklaşık 5 kiloluk zehirli denizanası sahile vurdu.

Bodrum Da Yangin Ruzgarin Etkisiyle Buyuyor Ege Telgraf
Bodrum Da Yangin Ruzgarin Etkisiyle Buyuyor Ege Telgraf from www.egetelgraf.com
Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yerleşim yerlerine yakın bir bölgedeki otluk ve makilik alanda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Jul 02, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaklaşık 5 kiloluk zehirli denizanası sahile vurdu. Isimli şahsın ikametinde ve aracında arama yapıldı. Jun 21, 2021 · geri dönüşüm tesisinde yangın söndürüldü 2 bayram yolunda feci kaza: Muğla i̇l jandarma komutanlığı bodrum i̇lçe jandarma ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, bodrum i̇lçesi bahçelievler mahallesinde ikamet eden m.b. Jun 11, 2021 · bodrum bahçelievler mahallesinde bir şahsın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. 1 ölü, 1 yaralı 5 tokat'ta silahlı kavga:

Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum

Isimli mahalle sakini gümüşkaya jandarma karakol komutanlığı'na müracaat etti. Jun 21, 2021 · geri dönüşüm tesisinde yangın söndürüldü 2 bayram yolunda feci kaza: Jun 15, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesi göktepe mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Jun 25, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde yaşlı bir kadını kandırıp 2 bin 600 tl parasını alan şahıslar, jandarma ekiplerince yakalandı. Jun 11, 2021 · bodrum bahçelievler mahallesinde bir şahsın evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Jun 16, 2021 · merve özbey, deha bilimlier ve rubato yaz sezonu için anlaşmalarını yaptı. Alevler, itfaiye ve mahalleli tarafından söndürüldü. Jun 23, 2021 · bodrum'da her şey ateş pahası ama su yok!tatilci isyan bayrağı açtı tatilin gözde adresi bodrum, doldu taştı. Dumanlar, bodrum'un her köşesinden görüldü. 1 ölü, 1 yaralı 5 tokat'ta silahlı kavga: Denizanasına temas eden bir kişi yaralandı. 9 yaralı 3 ağaca çarpan otomobilde sıkışan genç sürücü 1 saatte kurtarıldı 4 bingöl'de iki aile arasında kavga: Mahriye g., tanımadığı bir erkek şahsın evine gelip, kendisini i̇dris ustanın oğluyum